Skip to main content

Hélène Claus

Tandarts

Hélène Claus volgde haar studies Tandheelkunde aan de UGent. In 2022 behaalde ze haar diploma als “Master of Science in de Tandheelkunde”. Ze voltooide met succes haar Stagejaar en behaalde vervolgens haar Postgraduaat als ‘Algemeen Tandarts’ met grote onderscheiding.

Na haar afstuderen ging Hélène aan de slag in twee groepspraktijken in Gent en Merelbeke, waar ze praktijkervaring opdeed als Algemeen Tandarts. Hélène legt binnen de ‘Algemene Tandheelkunde’ voornamelijk de nadruk op de deelgebieden van de Preventieve en de Conserverende Tandheelkunde.

Hélène neemt regelmatig deel aan lezingen, cursussen en aanvullende trainingen in verschillende deelgebieden van de Algemene Tandheelkunde in het binnen- en buitenland. Op deze manier is ze in staat om de best mogelijke behandelingen aan te bieden aan onze patiënten, met kennis van de hedendaagse behandeltechnieken en in overleg met de rest van het team.

Hélène zal een actieve rol spelen bij de uitbouw van onze Tandartsenpraktijk SDW vanaf haar opstart in 2023. Met name zal ze zich toeleggen op behandelingen binnen de deelgebieden van de Algemene Tandheelkunde, de Kindertandheelkunde en de Preventieve Tandheelkunde.