Skip to main content

Ine Leyman

Tandarts

Ine Leyman behaalde haar diploma ‘Master of Science in de Tandheelkunde’ in 2019 aan de UGent cum laude.

Naar het einde van haar opleiding toe, in 2018, liep Ine bijkomend stage in de ‘Faculty of Dentistry’ van de Universitat Internacional de Catalunya (Barcelona, Spanje).  Hier leerde ze nieuwe inzichten kennen binnen de opleiding, welke haar visie op het beroep verder ontwikkelde.

Na haar afstuderen in 2019 ging Ine aan de slag in 2 verschillende groepspraktijken om verder ervaring op te doen.

Aan de hand van bijkomende cursussen en opleidingen binnen de deelgebieden van de Kindertandheelkunde, de Endodontologie (wortelkanaalbehandelingen) en de Orthodontie (correctie tandstand) ontwikkelde en ontwikkelt ze nog steeds haar kennis verder. Zo volgt Ine op heden een bijkomende, 2 jaar durende specialisatie opleiding in het deelgebied van de Endodontologie aan de Vrije Universiteit Brussel (VUB). Tevens behaalde ze intussen haar certificaat als Invisalign behandelaar en kan u bijgevolg bij haar terecht om (kleine) tandstand problemen te corrigeren aan de hand van “onzichtbare” beugels.

Tandarts Leyman versterkte ons team in 2020. Ine zal binnen de Tandartsenpraktijk SDW mee instaan voor de Algemene Tandheelkunde, de Kindertandheelkunde en de Endodontologie.