Skip to main content

Dr. Wim Verhaeghe

Arts-Tandarts / Kaakchirurg

Wim Verhaeghe studeerde Geneeskunde en Tandheelkunde aan de UGent. Na deze studies werkte hij als assistent in opleiding ‘Stomatologie en Mond-, Kaak- en Aangezichtschirurgie’ in de ziekenhuizen ZOL in Genk, AZ Sint-Jan in Brugge en UZ Gent.

Aan het UZ Gent specialiseerde Dr. Verhaeghe zich verder als resident en als adjunct-kliniekhoofd.

Vanaf 2017 werkte hij ook in het AZ Zeno Knokke-Blankenberge en cumuleerde hij dit met zijn functies in het UZ Gent en Tandartsenpraktijk SDW.

Sinds 2019 is Dr. Verhaeghe werkzaam in het ASZ van Aalst, Geraardsbergen en Wetteren en combineert hij dit nog steeds met zijn werkzaamheden in Tandartsenpraktijk SDW.

Naast de stomatologische ingrepen en de implantologie heeft Wim een bijzondere interesse in hoofd- en halsoncologie en de orthognatische chirurgie in het kader van dysgnathie, slaapapneu-syndroom en genderdysforie.

In de Tandartsenpraktijk SDW staat Wim in voor de Orale Chirurgie en de Implantologie. Dit omvat onder andere het verwijderen van wijsheidstanden, (gecompliceerde) tandextracties, pre-implantologische ingrepen (sinuslift en botopbouw) en het plaatsen van implantaten. Deze ingrepen gebeuren in overleg met Tandarts Van Cauter. Deze samenwerking vanuit het eigen specialisatiegebied zorgt ervoor dat de patiënt een optimale zorg krijgt in een aangename omgeving.